Zbulo të panjohurën

10 të vdekur dhe 224 raste pozitive me Coronavirus sot në Kosovë

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë konfirmuar 224 raste pozitive me Coronavirus, gjersa është njoftuar edhe për 10 të vdekur.


Këto shifra kanë dalë nga 434 mostra sa janë testuar, ndërkohë që njoftohet edhe për 152 të shëruar.

Kreu i IKSHP-së, Naser Ramadani ka thënë se situata është rënduar me raste të larta të cilat janë brengosëse.