Zbulo të panjohurën

Leonorën e izolon shiu e breshëri në Brezovicë

Këngëtarja Leonora Jakupi ka vazhduar vetizolimin e saj në villen që ajo e ka në Brezovicë

E përpos qepëve që është shfaqur duke i mbjellë, Leonora në një video që ka postuar sonte në InstaStory tregon sasinë e madhe të shiut që ra në vendin turistik kosovar.

Ajo nuk është parë që po frikësohet, përkundrazi ka xhiruar rënien e rrebeshit të shiut.

Ndryshe, këngëtarja vazhdon të jetë beqare dhe arrin për mrekulli që lidhjet e saj ti ruajë nga syri i publikut.

Leonora, para një javë u shfaq duke mbjell qepë në bahçen e saj para kësaj vile që ajo e ka në Brezovicë.