Zbulo të panjohurën

A i keni parë ushtaret zvicerane duke vallëzuar valle kosovare? (Video)

Numri i madh i shqiptarëve në Zvicër, ka bërë që edhe zviceranët të mësojnë shumë nga traditat dhe kultura shqiptare.

Këtë e dëshmon edhe një video ku shihen ushtarët zviceran duke vallëzuar valle shqiptare me këngën e Shpat Kasapit “Valle Kosovare”, shkruan Magazina.al

Në këtë video shihen ushtarët me uniforma ushtarake teksa festojnë me këngë e valle kosovare.

Shihni videon: