Zbulo të panjohurën

A mund të marr koronavirus nga seksi?

A mund të marr koronavirusin nga seksi?

Nëse jetoni me një partner dhe ndani të njëjtën hapësirë ​​rregullisht, seksi nuk duhet të jetë problem, raporton “The Sun”, transmeton lajmi.net.

Kjo vetëm nëse ju dhe partneri juaj nuk shfaqin ndonjë simptomë të koronavirusit, përfshirë një temperaturë të lartë dhe një kollë të thatë të vazhdueshme.

Nëse ndonjëra prej jush tregon simptoma të virusit, duhet t’i përmbaheni këshillave për distancimin shoqëror dhe të izoloheni në një dhomë tjetër.

 Can coronavirus be transmitted through sexual intercourse?