Zbulo të panjohurën

Albërie Hadërgjonajt i publikohet një përgjim, thotë fjalë të rënda për koleget këngëtare

Po vazhdon saga e përplasjes mes Albërie Hadërgjonajt dhe ish-kompanisë që e menaxhonte, ArkivaShqip.


Këta të fundit kanë publikuar një inçizim ambiental të ditës kur Hadërgjonaj ka shkuar në zyrë, e irrituar dhe e pakënaqur për menaxhimin e saj në platformat dixhitale.

Në video, këngëtarja shfaqet e tensionuar, duke ofenduar.