Zbulo të panjohurën

Capital T dhe Majk kapen me ora fals

Capital T dhe Majk janë dy reper mjaft të famshëm shqiptar, të dy këndojnë përafërsisht muzikë të njëjte dhe janë mjaft aktiv me projekte muzikore.


Madje të dy duken se i kushtojnë shumë rëndësi edhe paraqitjes së jashtme, edhe pse nga një faqe Instagrami, duket se përkushtimi i tyre në paraqitje të jashtë ndonjëherë i tejkalon kufijtë, saqë ata përdorin edhe ora fals vetëm e vetëm të duken sa më bukur.

Mirëpo një faqe e Instagramit që është e famshme në Gjermani “BUSTING – Fake Watches from Germany” ka publikuar foto të dy repereve tanë me ora fals.

Në foto përveç përshkrimit që tregohet se orët janë fals, janë të ilustruara edhe me fotografi.

Për më tepër mund di shikoni fotografitë: