Zbulo të panjohurën

Çfarë të bëni nëse jeni në lidhje me dikë, por ende ju mungon ish-partneri

A jeni në lidhje me dikë, por ende ju mungon ish-partneri?

Ndonjëherë, bota e dashurisë mund të jetë pak konfuze. Ju mund të jeni të lumtur në një lidhje dhe madje planifikoni të ardhmen me ta, por prapë ju mund të keni disa momente kur juve ju mungon ish partneri. Por, çfarë ndodhë më pas?

Ju mund të ndjeheni fajtor, emocional, të mërzitur apo të gjithë këta ndjenja përnjëherë, raporton “Etimes.”

Por qetësohuni, ju mund të merrni vetën në kontroll dhe të dilni nga kjo situatë? Këtu keni disa këshilla që mund të ju ndihmojnë, transmeton lajmi.net.

Ri mendoni ndjenjat e tuaja

Mos harroni, askush nuk mund të i kuptoj ndjenjat e juaja më shumë se je vet. Në vend që keni panik, apo të konkludoni, apo edhe ta fajësoni vetën tuaj, uluni dhe dhe reflektoni në ndjenjat e juaja. Mund të jenë me mijëra arsye se pse ju mungon ish partneri, andaj mos merrni vendime pa menduar mirë e mirë.

Është koha që të keni një diskutim

Kur kuptoni ndjenjat e juja, është koha kur ju duhet të keni një diskutim të sinqertë me partnerin tuaj. Pse? Fillimisht, partneri juaj i tanishëm mund të jetë shumë i interesuar në ju dhe para se të luani me ndjenjat e tij/saj është mirë të keni këtë diskutim. Dhe së dyti, mund të jeni emocionalisht të padisponueshëm dhe kjo nuk është e drejtë për ta.

Ndoshta nuk është ish partneri juaj por jeni penduar

Ndonjëherë nuk ju mungon ish i dashuri, por gabimet dhe pendesa që keni bërë në atë lidhje. Ndoshta e fajësoni veten qeë keni dashur personin që nuk ia ka vlejtur.