Zbulo të panjohurën

Disa orë para votimit, Qeverisë Hoti nuk i beson nënkryetari i LDK-së

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, i ka komentuar sot zhvillimet politike dhe angazhimet e tij në politikën qendrore, duke thënë se ka faza kur është angazhuar më shumë ose më pak.


“Kohëve të fundit jam më pak i angazhuar, sepse po ndërtohet një qeveri të cilës unë nuk i besoj. Një qeverie që i kam besuar më shumë, nuk arriti suksesshëm me e përballu mandatin”, ka thënë Haziri për Mediafokus.

Ai ka thënë se nuk e ka problem t’i shpreh haptas qëndrimet e tij.

“Kjo është bindja ime dhe ky është guximi im politik që ta them para secilit nivel, para secilit qytetar dhe para secilit lider, sepse besimin tim politik nuk mund të ma ndalojë askush. Unë jam lojal në vendime, respektoj vendimet e shumicës, angazhohem për aq sa më kërkojnë me u angazhu, por kjo është bindja ime dhe natyrisht nuk ka nevojë Nuk ka nevojë Gjilani me pas raporte armiqësore me kryeministra dhe as me ministra, sepse ne jemi të varur nga vendimet e tyre”, citohet se ka deklaruar Haziri.

Ai tha se Gjilani nuk ka nevojë të ndërtojë raporte armiqësore me nivelin qendror.

Ndryshe, seanca për votimin në Kuvend të Qeverisë së re, me mandatar Avdullah Hotin për Kryeministër, është thirrur për nesër (e mërkurë) në ora 11:00