Zbulo të panjohurën

Dy policë rrehen keq me dy qytetarë në mes të Ferizajt, pamje të rënda

 

Një rrahje në mes të dy policëve dhe dy qytetarëve ka ndodhur sonte në Ferizaj.

Pamjet janë bërë virale ndërkohë që si ka përfunduar ngjarja ende nuk dihet.

Në video shihen duke u grushtuar të dyja palët.