Zbulo të panjohurën

E çaj dallgën me kokë’, Aurela Gaçe me video epike nga pushimet

Pas koncerteve e mbrëmjeve të shumta muzikore, Aurela Gaçe ka gjetur pak pushim për vete. Këngëtarja ndodhet me familjen jashtë vendit dhe po i shijon shumë pushimet pranë detit.

Sot Aurela ka postuar dy video ku në njërën prej tyre një dallgë e hedh me fuqi ndërsa në videon tjetrën është vetë këngëtarja.