Zbulo të panjohurën

Është mbi 70-vjeçe, por kaq e re duket nëna e Edona Llalloshit

Në mesin e vajzave të saj ajo duket si të ishte shoqe e tyre dhe jo nëna.

Ndonëse afër të 80-tave, Qame Llalloshi, nëna e këngëtarës së njohur Edona Llaloshit, ngjanë si të ishtë një vajzë e re, shkruan Magazina.al

Nëna e Edonës, duket se kujdes shumë për veten dhe kjo ka bër që pamja të mos tregoj fare vitet.

Për më shumë shihni fotografitë më poshtë: