Zbulo të panjohurën

Faqja për të rritur Pornhub, tani falas për të gjithë për t’ju inkurajuar të qëndroni në shtëpi

Faqja e videove për të rritur Pornhub ka vendosur ta bëj më të lehtë qendrimin në shtëpi në këtë periudhë të karantinës duke ofruar për të gjithë aksesin falas Pornhub Premium.

Duke filluar nga 24 Mars, përdoruesit mund të regjistrohen në seksionin e dedikuar të faqes “stay home” për të shijuar përmbajtjen premium për muajin në vazhdim.

“Me afro një miliardë njerëz të izoluar në të gjithë botën për shkak të pandemisë të koronavirus, është e rëndësishme që ne të ofrojmë një alternativë dhe t’u sigurojmë atyre një mënyrë të këndshme për të kaluar kohën”, tha Corey Price, Zëvendës President i Pornhub në një deklaratë për shtyp. “Shpresojmë që duke zgjeruar ofertën tonë falas në Pornhub Premium në të gjithë botën, njerëzit kenë një arsye në shumë për të qëndruar në shtëpi.”

Gjithashtu Pornhub ka njoftuar se një pjesë e fitimeve do të shkojnë në favor të luftës kundër Koronavirusit.

Nëse ende nuk jeni regjistruar në Pornhub ky është momenti më i mirë për ta bërë.