Zbulo të panjohurën

Hotit i ndërpritet fjala nga aktivistet e PSD-së

Kryeministrit Avdullah Hoti i është ndërprerë fjala me të nisur në aktivitetin e KDI-së ku ishte i ftuar për dialogun.

Kanë qenë Natyra Kuçi dhe Teutë Rrusta nga PSD që kanë hedhur fletushka dhe me anë të bilbilave ia kanë ndërprerë fjalën atij, njofton Klan Kosova.

Ato i janë drejtuar Hotit se nuk po ndërmerr asgjë për të luftuar dhunën ndaj grave.