Zbulo të panjohurën

I rreh gruan dhe fëmijët, futet në burg prishtinasi

Policia e Kosovës, saktësisht, rajoni i Prishtinës e ka arrestuar një person i cili gjatë javës së kaluar e kishte sulmuar fizikisht gruan dhe fëmijët tij.

I dyshari vazhdimisht kishte pasur  sjellje arrogante me familjen e tij.

“Prishtinë 02.11.2019-11:00. Me 05.11.2019 është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar, pasi që i njëjti është sjellë në mënyrë arrogante dhe ka sulmuar fizikisht familjarët e tij (bashkëshorten dhe fëmijët). Me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.