Zbulo të panjohurën

Ish-Miss Kosova ia fal zemrën një serbi, publikon foto nga shtrati

Kosova njihet për femrat e bukura që ka. Por, një grup amatorësh vendosën çuditërisht që 3 vjet më parë t’i jepnin titullin: Miss Kosova një femre nga Argjentina.

Nuk iu mjaftuan mijëra bukuroshe, e dhjetëra kandidate nga Kosova, që juria të përzgjidhte një femër latine për më të bukurën e shtetit më të ri në Ballkan,.

Nuk ka vonuar shumë dhe ish- Miss Kosova, Camila Baraza, tani është e dashura e një serbi.

Lidhja e saj është zyrtare dhe nga prezantimi i shtetit të Kosovës, Camila tani është shëndrruar në një nuse serbe. Ajo po vazhdon jetën e saj në Dubai me serbin Gjorgje Jeliq.