Zbulo të panjohurën

Ja çfarë i bëri Roberti tatuazhit me emrin e Norës

Roberti dhe Nora edhe pse të ndarë vazhdojnë të jenë çift i komentuar në mediat rozë.

Me lëvizje të ndryshme, ata çdo herë me veprimet e shumta kalojnë në lajm

Në kohën kur ishin bashkë, Roberti ka realizuar një tatuazh me emrin e Norës, e që edhe pas ndarjes vazhdon ta reklamojë në formën më të mirë.

Sidomos, në imazhin e fundit ai e fokuson duke marr vëmendje tatuazhi me emrin e këngëtares.