Zbulo të panjohurën

KEDS njofton për vendet që do kenë reduktime të rrymës

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

22.02.2020

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J30 Grand Store (Kodi: 19000030) prej orës 10:00 – 10:30 si dhe nga ora 14:00-14:30

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagjja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagje Qëndresa 1, Lagje Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NICI- Veternik, Lagja, “Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje-bashkë, Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik-Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic Holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4.

TS 10/04kV Lagje Janina  (Kodi -19000030061) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

Arsyeja: Ndërrimi i kabllove nga sekondari në ndërprerës.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS10/04kV j9 Llukar (Kodi: 13000004) nga ora 10:00 -10:30 si dhe nga ora 14:00 – 14:30

Vendet: Llukar, Makovc dhe Sinidoll.

Degzimi 10kV (Kodi: 13000004: 094,096,124,125) prej orës 10:00 deri ne ora 14:30

Vendet: Ipko Net –Butovë, MPB Drejtoria Rajonale e Policise, Butovci 2 dhe Butovci 3.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve 10kV.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja  10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe  Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Shterngimi i perquesve ne 5 shtylla degzimi i Shajkofcit 3.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 11:00 deri në ora 13:30

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Demontim i shtyllave në TM Gurbardh kalimi i përçuesve në shtylla te reja.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tërrnavci (Kodi: 74000012)  prej orës 10:00  deri në ora 16:0

Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Eperme, Kline e Ulet, Tërnavc dhe Kuçicë.

Arsyeja: Kalimin e daljes Runiku nga niveli i tensionit 10 kV në 20 kV.

24.02.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Vendosja e përçuesit të ri 10(20)kV në një segment të caktuare, që është paraparë me projektin investiv Lot 16 – Statofcet 2019.

Ferizaj

1.

TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10KV Koshare (Kodi: 41046005) prej orës 09:30 deri në ora 11:00.

Vendet: Koshare

Arsyeja: Ndërrimi i mbrojtjes rele dhe testimi i saj.

2.

TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10KV Shtime (Kodi: 41046003) prej orës 11:00 deri në ora 12:30.

Vendet: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci i Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i mbrojtjes rele dhe testimi i saj.

3.

TS  35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caraleva (Kodi: 41046004)  prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Vendet: Pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva, Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i mbrojtjes rele dhe testimi i saj.

4.

TS  35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashnica (Kodi: 41046001)  prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i mbrojtjes rele dhe testimi i saj.

25.02.2020

Punime në projekte investive

 

Ferizaj

1.

TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10KV Maksit Putz (Kodi: 41046006) prej ores 10:00 deri në ora 11:30.

Vendet: Fabrika Maksiti Putz.

Arsyeja: Ndërrimi i mbrojtjes rele dhe testimi i saj.

2.

TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10KV Petrova (Kodi: 41046002) prej ores 11:30 deri në ora 13:00.

Vendet: rrugët: Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe  Mullopolci. 

Arsyeja: Ndërrimi i mbrojtjes rele dhe testimi i saj.

3.

TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10KV Fiitorja (Kodi: 41046007) prej orës 13:00 deri në ora 14:30.

Vendet: Fiitorja.

Arsyeja: Ndërrimi i mbrojtjes rele dhe testimi i saj.

23.02.2020

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Morava e Binçës (Kodi 60061013) nga ora 10:00 deri në ora 13:30.

Vendet: Fitorja Sh.P.K, Blloketarja, Bageri, Seperacioni, Gurhyesi Bejta komerc dhe Baza e Asfalltit

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10kV.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (Kodi: 41000012)nga ora 09:00 -09:15 si dhe nga ora 13:00- 13:15.

Vendet: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjia dhe Pojata.

Degzimi 10 kV me  (Kodi: 41000012018 dhe 41000012020) nga ora 09:00 deri në ora 13:15

Arsyeja: Rikonstruimin e trafostacionit.

25.02.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ibër Lepenci (Kodi: 16021009) nga ora 12:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Shkolla e  mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli dhe Gllanaselle.

Arsyeja: vendosjen e shtyllave dhe  realizimin e hyrje-daljes në trafostacionin e ri.

Prizreni

1.

TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishta (Kodi: 30035006) nga ora 10:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës.

2.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ortakoll 1 (Kodi: 30000002)nga ora 10:00 -10:30 si dhe nga ora 14:30- 15:00.

Vendet: Ortakoll 1, Ortakoll IV, Ortakoll V, Ortakoll VI, Ortakoll  IX, Ortakoll X, Sadri Hoxha-Llapashtica.

Degëzimi 10 kV me  (Kodi: 30000002:004,005,007) ) 10:00 deri në ora 15:00.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit 04kV.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (Kodi: 51000005) nga ora 12:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Ramon, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Energjizim i asetit të ri.