Zbulo të panjohurën

Kështu i përgjigjet Vjosa Osmani, Agim Veliut

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani i është përgjigjur nënkryetarit të LDK-sē, Agim Veliu, ani pse nuk ia ka përmendur emrin.

Ajo në një shkrim në Facebook, ka thënë se këto ditë duhet të ruhemi nga pandemia dhe politikanët e papërgjegjshëm.

Shkrimi i plotë

Vendi ynë po kalon dy pandemi: atë të Coronavirusit si dhe pandeminë e politikanëve të papërgjegjshëm.

Prandaj këto ditë, përveç higjienës fizike, është me rëndësi të mbajmë edhe higjienë mentale nga përpjekje të ndryshme për kontaminim nga shpifës e shantazhues. Në të dyja betejat, #Dojadalim