Zbulo të panjohurën

Kishte uzurpuar banesën e shqiptarit, KFOR-i britanezë i hynë nga dritarja serbit në Prishtinë

Ndonëse lufta kishte mbaruar, KFOR-i përballej ende me probleme të shumta që në ditët e para kur kishte hyrë në Kosovë.

Uzurpimi i baneseva, ishte një nga problemet e mëdha të pasluftës në Kosovë, sidmos në kryeqytet.

Një serb kishte uzurpuar një bensë që ishte pronë e një
shqiptari në qendër të Prishtinës, ai ishte raportuar për të shtëna me armë dhe
kishte filluar ti hidhte mobiljet nga banesa në katin e tretë dhe për këtë
kishte ndërhyrë KFOR-i britanez, shkruan Magazina.al

Serbi kishte refuzuar t’i përgjigjej britanezëve, ndërsa nga
dritarja ai kishte provokuar me gjeste dhe fjalë fyese duke shtënë edhe me armë.

Pas refuzimit për tu dorëzuar, ushtarët britanez i hynë nga dritarja dhe arrestojnë serbin, ky veprim u prit me duartrokitje e brorohorima të shqiptarëve që ishin mbledhur duke thirur “NATO, NATO”, përciellë Magazina.al

Për më shumë shihni pamjet: