Zbulo të panjohurën

Kjo është policja që humbi jetën Natën e Bajramit (Foto)

Familja Bytyqi nga Lipjani është goditur me një ngjarje të rëndë natën e festës së Bajramit. Vajza e tyre, Floreta Bytyqi, ka humbur jetën. Lajmin e dhimbshëm e kanë bërë public familjarë të së ndjeres.

“Ju njoftoj se sot më datën 23.05.2020 ndrroi jetë motra jone Floreta Bytyqi. U prefsh ne paqe motra ime e dashur.
Te Allahut jemi dhe tek ai eshte kthimi”, ka shkruar Blertona Bytyqi, motra e të ndjeres.

Po ashtu për këtë ngjarje të rëndë ka shkruar edhe Diamant Bytyqi që është edhe zëdhënës i komunës së Lipjanit, shkruan Magazina.al

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”
Në këtë natë të madhe të Ramazanit, pas një sëmundje të shkurt, na la më e dashura jonë, qika Agjës Floreta Bytyqi. Vorrimi bëhet nesër 24.05.2020 në ora 14:00, për shkak të situatës nga pandemia vorrimi do të bëhet nga familjarët e afërm.
Ju faleminderit që ndani dhimbjen me ne!”
Floreten do ta kujtojmë përherë me kujtime të bukura ashtu siq jetoj”, ka shkruar Bytyqi.

E ndjera ka qenë police e Kosovës. Magazina.al