Zbulo të panjohurën

Kjo metodë e re tregon nëse keni apo jo koronavirus

Një ekip i studiuesve që është duke punuar në zbulimin e kurës për koronavirusin, ka realizuar një intervistë me mbi 100 të infektuar me këtë virus të rrezikshëm.

Deri më tani si simptomat kryesore të këtij virusi janë temperatura e lartë dhe kollitja e thatë. Mirëpo, tani studiuesit gjatë intervistimit të të infektuarve me koronavirus, kanë mësuar se të gjithë ata për disa ditë me radhë kanë pasur humbje të shijes për ushqim si dhe kundërmim të rëndë nga goja.