Zbulo të panjohurën

Letrat e Kurtit, Osmani e Haradinajt për 14 shkurt

Që dashuria duhet të vazhdojë edhe pas 14 shkurtit dhe që dhuna nuk është pjesë e saj, kanë qenë disa nga porositë e personaliteteve si: kryeministri Albin Kurti, kryeparlamentarja Vjosa Osmani, ish-presidentja, Atifete Jahjaga, ish-kryeministri Ramush Haradinaj.

Albin Kurti, në letrën e tij, ka shkruar:

“Dashuria na lëviz. S’na lë të qetë, por s’na bën të dhunshëm.”

Ish-kryeministri Ramush Haradinaj ka shkruar:

“Dashuro me emocione dhe pa dhunë.”

Kryeparlamentarja Vjosa Osmani

“Dhuna ndaj grave është e patolerueshme. Asnjë grua nuk duhet të përjetojë ferrin e dhunës”, ka shkruar Vjosa Osmani.

Ish-presidentja Atifete Jahjaga

Që dhuna nuk duhet të jetë pjesë e dashurisë, ka shkruar edhe ish-presidentja Atifete Jahjaga, e cila vazhdimisht ka lobuar kundër dhunës ndaj grave. /koha.net/