Zbulo të panjohurën

Lista Serbe edhe në këto zgjedhje udhëheq në dhjetë komuna

Partia e udhëhequr nga Goran Rakiq, Lista Serbe është subjekti që në zgjedhjet e 6 tetorit fitoj më së shumti komuna.

Nga numërimi i 100% të vendvotimeve, Lista Serbe ka fituar në 10 komuna gjithsejtë. Ndërkaq rezultati i përgjithshëm i saj në këto zgjedhje është 52 mijë e 620 vota apo 6,61%.

Komunat që ka fituar kjo parti janë: Leposaviq, Zveçan, Zubin Potok, Ranilluk, Partesh, Kllokot, Mitrovicë e Veriut, Novobërdë, Shtërpcë dhe Graçanicë.

Përqindja e rezultateve në komuna e paraqitur në grafike, është bërë gjatë kohës kur KQZ kishte arritur të procesoj 98,47% të rezultateve nga vendvotimet.

Leposaviq 88,73%,

Novobërdë 62,03%,

Shtërpcë 70,05%,

Zubin Potok 89,85%,

Zveçan 92,49%,

Graçanicë 86,08%,

Ranilluk 92,25%,

Partesh 93,12%, 

Kllokot 63,18%,

Mitrovica e Veriut 81,21%.