Zbulo të panjohurën

Me plot pasion e dashuri, kështu e puth Lutfi Haziri gruan e tij

Nënkryetari i LDK-së dhe i pari i Komunës së Gjilanit ka postuar një fotografi ku shihet duke e puthur gruan e tij

Lutfi Haziri nuk ka hezituar dhe ka treguar se sa shumë e dashuron gruan e tij,Mirevete Bajramin

Kryetari i Gjilanit e ka postuar një fotografi ku tregon se sa shumë e dashuron gruan e tij, me të cilën ka 3 vajza dhe 1 djalë.

Ndryshe, Haziri për dallim nga politikanët tjerë del shumë shpesh në publik me familjen e tij.