Zbulo të panjohurën

Ministri Shala e kujton babain me fjalë prekësë: E rëndë të shkruaj për ty!

Endrit Shala, ministër i Tregtisë dhe Industrisë, ka kujtuar sot babain e tij të ndjerë.

Shala ka skruar fjalë prekësë për babain e tij në njëvjetorin
e ndarjës nga jeta, për të cilin ka thënë se është duke e ndjekur rrugën e tij të
shërbimit dhe atdhedashurisë, transmeton Magazina.al

“Atdhedashuria, Besnikëria, Mirësjellja dhe Tradita e punës
janë traseja të cilën ti na e krijove e ne po e vazhdojmë!”, ka shkruar
ministri Shala në rrjetet sociale.

Ky është shkrimi i plotë i Shalës: