Zbulo të panjohurën

Ministria e Kulturës me shumë aktivitete shënon 17 shkurtin

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka paraparë disa aktivitete për shënimin e “Ditës së Pavarësisë” më 17 shkurt.

Më poshtë gjeni agjenden e plotë të aktiviteteve më 17 shkurt.

1
17.02.2020
Ekspozita “Kosova në arkivin e shtetit shqiptar”
Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës dhe Drejtoria e Përgjithshmë e Arkivave të Shqipërisë
Lapidariumi i Muzeut Kombëtar të Kosovës
11:00
2
17.02.2020
Ndarja e Çmimeve të letërsisë për vitin 2019
MKRS
Kabineti i Ministrit
13:00
3
17.02.2020
Shfaqja “Ngjyrat e vallëzimit”
Baleti Kombëtar i Kosovës
TKK
17:00
4
18.02.2020
Shfaqja “Bryma e vdekjes”
Teatri Kombëtar i Kosovës
Teatri Kombëtar i Kosovës
20:00
5
17-19.02.2020
Java e filmit shqiptar në Prishtinë
Kosovafilmi
Kino ABC
19:00
6
17.02.2020
Koncert festiv
Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Shota”
Teatri Kombëtar i Kosovës
20:00
7
17.02.2020
Ekspopzita arkeologjike “Kosova dhe Adriatiku”
Muzeu Kombëtar i Kosovës
Muzeu Kombëtar i Kosovës
12:00