Zbulo te panjohurën

Mos u nisni drejt Veternikut, bllokadë totale

Është bllokuar sërish rruga drejt Veternikut që lidh Prishtinën me Ferizajn dhe Gjilanin.

Kolona të gjata të veturave shihen në këto pamje të cilat janë realizuar para pak çastesh nga vendi i ngjarjes.

Qytetarët të mendojnë rrugët alternative përshkak të trafikut të bllokuar në këtë pjesë të Prishtinës.