Zbulo të panjohurën

Publikohen emrat e 10 kompanive që Ministria e Shëndetësisë u dha tenderë ne vlerë prej 30 milionë eurosh vitin e kaluar

Instituti Demokratik i Kosovës ka publikuar emrat e kompanive që kanë fituar tender nga Ministria e Shëndetësisë dhe Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar, gjatë vitit të kaluar. Vlera e këtyre kontratave ka qenë mbi 30 milionë euro, raporton Express.

Sipas KDI’së, rreth 89% e vlerës së të gjitha kontratave të dhëna nga Ministria e Shëndetësisë u koncentruan në 10 kompani.

Lexo Edhe:

Këshilltari i Kurtit i pakënaqur me Ramën: Takimi me Albinin të dukej spektakël, tash po shkon ta mbrosh Thaçin

“Rreth 81% e vlerës së të gjitha kontratave të dhëna nga QKUK- Shskuk info u koncentruan në 10 kompani”, thuhet në njoftim.