Zbulo të panjohurën

Publikohet një video joshëse e Leonorës nga palestra

Leonora shfaqet joshëse Njëra prej artisteve që shquhet për elegancë dhe në çdo paraqitje skenike kujdeset deri në detajin më të vogël.

Përveç kësaj, këngëtarja kujdeset që të jetë çdo herë në top-formë, e për këtë duket se po i ndihmon palestra.

Trajnerja e njohur, Geta Beqa sot ka publikuar një video në Instagram, në të cilën shihet Leonora e veshur me veshje sportive duke ushtruar në palestër. Po të njëjtën video e ka publikuar edhe vetë Leonora.

https://tiger.cdnja.co/v/lg/LgEA.mp4?secure=617A0vpjFAygKjslaJy7Yg&expires=1571841000