Zbulo të panjohurën

Raportohen dy femra të zhdukura në Prishtinë

Dy femra raportohet se janë zhdukur në Prishtinë.

Familjarët i kanë raportuar rastet në Policinë e Kosovës.

Rastet e tilla janë shpeshtuar kohët e fundit.

Prishtinë 04.11.2019-13:00. Ankuesja femër K-Shqiptare ka raportuar se motra e saj viktima femër K-Shqiptare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

· Prishtinë 31.10.2019-12:00. Me 05.11.2019 ankuesi mashkull K-Shqiptar ka raportuar se vajza e vëllait të tij viktima femër K-Shqiptare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj, shkruan në raportin 24 orësh të Policisë.