Zbulo të panjohurën

Skandal: Faruk Mujka me drejtorë shkelin ligjin – gjuhet me armë në prani të tyre dhe hanë drekë me shume njerez

Ditën e djeshme, një shkelje e dyfishtë ligjore u regjistrua në fshatin Tërstenë të Mitrovicës nga drejtues të lartë të kësaj komune.


Aty u mbajt një darkë nga banorët pasi iu shtrua rruga, që sipas vendimit të Qeverisë, është e paligjshme.

Por, çka merr vëmendjen e të gjithëve, është se aty gjuhet me armë teksa shahirat këndojnë.

E tëra merr konotacion skandaloz, kur shihet se e gjitha kjo bëhet në prani të nënkryetarit Faruk Mujka dhe drejtorëve komunalë.