Zbulo të panjohurën

Sot edhe më nxehtë, parashikimi i motit edhe për dy ditët e fundit të javës

Përderisa stuhitë po vërshojnë në pjesë të ndryshme të globit, rajoni ynë gjendet nën ndikimin e masave stabile anticiklonike dhe po ashtu edhe nën ndikimin e masave të nxehta ajrore me origjinë nga Afrika Veriore.

Kjo gjendje sinoptike do të vazhdojë gjatë tërë pjesës së mbetur të muajit gusht dhe temperaturat do të shënojnë ngritje të mëtutjeshme sot dhe gjatë fundjavës.

Kjo është koha më ideale për kalimin e pushimeve në bregdet.