Zbulo të panjohurën

Taynën e filmojnë nga prapa në palestër

Rep-artistja Tayna i kushton kujdes të veçantë edhe formave trupore, për të cilat komentohet shumë.

Ajo viziton vazhdimisht palestrën, për të arritur linjat e përsosura, e rezultatet e saj i tregoi me fotografitë e fundit.

Reperja solli disa fotografi dhe video në Instagram, ku shfaqet në palestër me një kostum shumë të ngushtë.