Zbulo të panjohurën

VIP-at që u martuan më shumë se një herë

Shumë nga fytyrat publike u bënë pjesë e mediave rozë për dasmat glamuroze dhe për dashurinë që kishin ndaj partnerëve të tyre.

Në hapat e tyre të parë të martesës shfaqeshin mjaft të lumtur e të qetë në krahët e njëri tjetrit, kështu duke u bërë shembull i shumë brezave të tjerë, shkruan Kosovarja.

Ndonëse këtë përshtypje të lumturisë e dhanë me vite të tëra, fati nuk ua desht që të vazhdojnë më tutje dhe kështu pjesën e historisë së dashurisë e përfunduan.

E, pas martesës së dështuar menjëherë i pamë të vrapojnë në krahët e dikujt tjetër, që tashmë secili gëzon marrëdhënie të mira me bashkëshortët/tet e tyre, dhe poashtu kanë krijuar edhe familje të madhe dhe të shëndoshë.

Se kush janë këto personazhe dhe se si jeta i ka sprovuar me më shumë se një martesë iu ftojmë ti ndiqni në vijim.

Teuta Krasniqi

Blero

Edona Llalloshi

Tuna

Afrim Muqiqi

Sabri Fejzullahu

Shkumbin Kryeziu

Jehona Sopi

Safete Mustafa