Zbulo të panjohurën

Zhduket një person nga Peja

Policia e Kosovës ka njoftuar për një person të zhdukur në qytetin e Pejës.

Në raportin e PK-së theksohet se në rrugën “Gazmend Zajmi” një person është ankuar se vëllai i tij është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tij. 

“Ankuesi mashkull K- shqiptar raporton se vëllai i tij  viktima mashkull K- Shqiptar është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tij”, thuhet në raport.